Despre

Numele nostru?  Probabil vă întrebați de unde acest nume armonios. Așa încât vă vom dezvălui cu drag și melancolie  originea acestui cuvânt.

S-a format mai întâi ca un joc de cuvinte de catre managerii companiei  în urma vizitelor efectuate pe bătrânul continent, în căutarea unor noi oportunități de afaceri, în căutarea acelui ceva, distinct, diferit și prețios.  La o înălțime de 10000 de metri, pe un zbor între Spania și Italia, aceste leagăne ale latinității, desenam împreună pe un board pass litera V de la Valencia, un oraș al viitorului, al artelor și al științei, oraș realizat cu multă creativitate și multă muncă și totodată ne gândeam la un concediu pe coastele Italiei, la  Bellaria Igea Marina (langa Rimini). Când am unificat cele două cuvinte Valencia și Bellaria, s-a născut VELARIA, ATÂT DE PERFECTĂ, ATÂT DE ARMONIOS, ATÂT DE CALD,  Modern ca Valencia și Cald ca Bellaria.

Mai apoi consultând dicționarul Latin, am constat că acest cuvânt însemna Marchiză, copertină pentru terasele deschise de pe costele mediteraniene. Cum a putut fi oare posibil să gândim împreună acest brand, decât prin simplu fapt că ne curge prin vine un sânge latin. Veseli și luptători ca strămoșii noștri ne străduim odată cu globalizarea să aducem aici cele mai frumoase și prețioase materiale.

Pornind pe drumul acesta am întâlnit oameni minunați, manageri de fabrici și companii de distribuție implicați și dornici să realizeze cele mai bune materiale, astfel incat să ajungă în cel mai scurt timp la clientul final.

Obiectivul VELARIA, este constituit din dorința de a ajuta clienții să își transforme visele în realitate, căminul mult visat va prinde contur alături de specialiștii noștri.

Cel mai mare showroom de profil din orașul Iași cu o suprafața de prezentare de 250 de mp, situat în strada Silvestru lângă benzinăriile MOL și Petrom și clădirea Conex.

Velaria se adresează clienților ce îndrăgesc frumosul și pasiunea de a amenaja după personalitatea propie căminul sau biroul. Cei ce doresc să își pună amprenta personală asupra amenjărilor sale interioare vor găsi aici o varietate largă de produse ce au o importanța deosebită în design-ul interior.

Construit cu o suprafața vitrata de 20 de metri lineari, showroom-ul se află la strada principală, într-o zonă circulată intens. Veți găsi locuri de parcare cu ușurință, iar dacă sunteți cu copiii, nu vă faceți griji pentru că se pot juca în colțul vesel, deoarece în zona Kids vor putea sta la o măsuță unde vor putea desena și picta sau se vor juca cu plastilină.

 

Consultanța este importantă în orice domeniu, însă întotdeauna vom ține cont de personalitatea și de dorința clienților noștri. Pentru că avem la vedere fiecare material, îl puteți vedea simți și atinge, iar în urma consultării cu specialiștii nostru veți putea lua decizia de cumpărare mult mai ușor.

Măsuratorile în domeniul decorațiunilor sunt importante pentru că în acest fel eliminăm orice risc legat de cantitatea necesară pentru fiecare fereastră. Astfel putem să știm cu usurință de cât material avem nevoie pentru perdele sau draperii.

Atelierul nostru de croitorie are o experiență vastă în domeniul decorațiunilor de ferestra. Deoarece lucrările sunt ample, personalul a învățat să organizeze și să lucreze cât mai performant fiecare comandă, așa încât feed back-ul de pe teren este excelent, clienții sunt mulțumiți 100%.

Montajul lucrărilor la fereastră se face de profesioniști în domeniul construcțiilor, lucrăm doar cu lideri care au condus echipe de construcții, așa încât fiecare șină sau galerie este pusă cu un simț al responsabilității ridicat. Numai în acest fel ne putem permite să oferim o garanție pentru montajul sistemelor de prindere de 2 ani .

Pentru că nu aveți timp și doriți ca totul să vă surprindă în mod plăcut, toate materialele vor fi pregătite, călcate și asamblate la fereastră. Echipa noastră va face tot, iar dumneavoastră nu trebuie decât să vă bucurați de noua imagine.

Satisfacția lucrului bine făcut, departe de a fi un slogan politic, ne recomandă de fiecare dată, iar pentru noi sunt importante recomandările. Dacă v-a plăcut materialul, prețul, montajul, înseamnă că ne veți aduce cel puțin un client nou, dacă nu, înseamnă că vom pierde 10.

Toți clienții noștri sunt pe primul loc. Suntem încântați că ne-ați ales, de aceea am creat o galerie a clienților de seamă, așa încât toți clienții noștri sunt importanți, fără să facem diferențe între cei mici și între cei mari, fiecare merită atenția și efortul nostru pentru realizarea proiectelor propuse.

Sentimentul pe care îl ai când ai un client mulțumit, îți dă putere și aripi, onoarea pe care o ai când ești felicitat după finalizarea lucrării reprezintă țelul final al proiectelor noastre, realizat cu seriozitate, comunicare, multă comunicare și muncă, multă muncă !


X